Знайти юристаБлогПитання та відповідіЦентр допомоги

Підвищення ефективності молодіжної політики: ДRC організовує тренінги для місцевого самоврядування в Київській та Львівській областях

Теги, пов’язані зі статтею:

Дата публікації:

11/01/2024

DRC проводить серію тренінгів для працівників місцевого самоврядування щодо різних аспектів молодіжної політики. Перший з них відбувся у Вишгородській громаді та був присвячений підготовці молодіжних проєктів і залученню молоді до життя громади. Акцент був зроблений на розумінні потреб молоді та налагодженні комунікації з нею.


У тренінгу взяли участь спеціалісти, які безпосередньо задіяні в процесах залучення молоді різного віку до активної участі у житті Вишгородської громади, зокрема, працівники місцевих закладів освіти різних ступенів, служби у справах дітей та сім’ї та інші працівники, які працюють із молоддю на території громади.


Усі учасники активно висловлювали свої думки щодо проблем, з якими вони стикаються під час комунікації з молоддю, які форми участі молоді використовують в своїй діяльності, які альтернативні форми розглядають як найбільш ефективні. За підтримки фахівців DRC учасники розробили та презентували концепції молодіжних проєктів, які, на їх думку, були б успішними у Вишгородській громаді, активно обговорювали новітні молодіжні проєкти інших громад, які тренери презентували під час заходу.


Також учасники розглянули основні та альтернативні форми участі молоді в житті громади, відпрацювали навички залучення молоді до молодіжних проєктів, беручи до уваги метод американського психолога Роджера Харта «Сходинки участі», розглянули стандарти Ради Європи з питань формування та реалізації молодіжної політики на місцевому і регіональному рівнях тощо.


Тренінги проводяться в громадах Київської та Львівської областей у рамках проєкту «Громадянське суспільство сприяє стійкості в Україні», що реалізується Консорціумом на чолі з Данським Червоним Хрестом у партнерстві з Данською радою у справах біженців та Dignity за підтримки Міністерства закордонних справ Данії.


Коментарі (0)

    юристів зараз онлайн

    Ліна Заболотня
    profile-logo
    Ліна Заболотня

    (0 відгуків)

    Франція

    Франція

    19 вирішених питань
    24 років досвіду
    Подивитися профіль
    Олександр Жилінський
    profile-logo
    Олександр Жилінський
    Україна

    Україна

    5 вирішених питань
    22 років досвіду
    Сергій Шкрамада
    profile-logo
    Сергій Шкрамада
    Україна

    Україна

    16 вирішених питань
    30 років досвіду
    Георгій Шатілін
    profile-logo
    Георгій Шатілін

    (5 відгуків)

    Україна

    Україна

    5 вирішених питань
    12 років досвіду

    Останні новини

    Отримання документів про смерть на окупованій території Pravovsim.org
    Отримання документів про смерть на окупованій території
    18/10/2024
    0
    Підтримка

    Потрібна допомога?

    Соціальні мережі

    Facebook

    Twitter

    Linkedin

    Цифрова платформа створена фахівцями Данської ради у справах біженців (DRC) за проєктом, що фінансується в рамках цивільного захисту та гуманітарної допомоги Європейського Союзу. Погляди та оцінки, висловлені на платформі, не повинні сприйматися як такі, що відображають офіційну позицію Європейського Союзу або DRC. Ні Європейська Комісія, ні DRC не несуть відповідальності за будь-яке використання інформації, що розміщена на платформі.
    © 2024. Всі права захищені