Знайти юристаБлогПитання та відповідіЦентр допомоги

Важлива новина для всіх, хто потребує правової допомоги! До надання правничої допомоги Данська рада у справах біженців залучатиме НААУ - укладено меморандум

Теги, пов’язані зі статтею:

Дата публікації:

30/04/2024

В рамках власних проектів з допомоги біженцям та внутрішньо переміщеним особам, Данська рада у справах біженців (DRC) залучатиме фахівців Національної асоціації адвокатів України до надання правничої безоплатної допомоги громадянам України (НААУ).


Відповідний меморандум про взаєморозуміння, підписали повірена особа Представництва Данської ради у справах біженців в Україні Алікс Франсуаза Марі Журну та голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова.


Згідно із документом співпраця здійснюватиметься шляхом залучення фахівців, зокрема представників НААУ за кордоном, на цифровій платформі правової допомоги PravoVsim, до надання безоплатної правничої допомоги громадянам України, які внаслідок збройної агресії були вимушено тимчасово переміститись, стали біженцями або особами під спеціальним захистом, у зв’язку з чим потребують кваліфікованої юридичної допомоги.


Мандат DRC передбачає надання допомоги постраждалим верствам населення, тоді як НААУ зобов’язується підтримувати і реалізовувати гуманітарні принципи діяльності DRC. Це спільне зусилля для забезпечення доступу до кваліфікованої юридичної допомоги тим, хто найбільше цього потребує.


Контактними особами для координації спільних заходів з української сторони визначено Олексія Галкіна з DRC та Олександра Черниха з НААУ в Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії.


Ця співпраця має на меті покращити доступність правової допомоги та підтримати тих, хто опинилися у складних життєвих ситуаціях. Разом ми зможемо допомогти більшій кількості людей отримати справедливість та захист їхніх прав.

Безоплатна правова допомога надається Данською радою у справах біженців (DRC) завдяки фінансуванню в рамках цивільного захисту та гуманітарної допомоги Європейського Союзу.


Коментарі (0)

    юристів зараз онлайн

    Ліна Заболотня
    profile-logo
    Ліна Заболотня

    (0 відгуків)

    Франція

    Франція

    19 вирішених питань
    24 років досвіду
    Подивитися профіль
    Олександр Жилінський
    profile-logo
    Олександр Жилінський
    Україна

    Україна

    5 вирішених питань
    22 років досвіду
    Сергій Шкрамада
    profile-logo
    Сергій Шкрамада
    Україна

    Україна

    16 вирішених питань
    30 років досвіду
    Георгій Шатілін
    profile-logo
    Георгій Шатілін

    (5 відгуків)

    Україна

    Україна

    5 вирішених питань
    12 років досвіду

    Останні новини

    Отримання документів про смерть на окупованій території Pravovsim.org
    Отримання документів про смерть на окупованій території
    18/10/2024
    0
    Підтримка

    Потрібна допомога?

    Соціальні мережі

    Facebook

    Twitter

    Linkedin

    Цифрова платформа створена фахівцями Данської ради у справах біженців (DRC) за проєктом, що фінансується в рамках цивільного захисту та гуманітарної допомоги Європейського Союзу. Погляди та оцінки, висловлені на платформі, не повинні сприйматися як такі, що відображають офіційну позицію Європейського Союзу або DRC. Ні Європейська Комісія, ні DRC не несуть відповідальності за будь-яке використання інформації, що розміщена на платформі.
    © 2024. Всі права захищені