Знайти юристаБлогПитання та відповідіЦентр допомоги

Допомога із переведенням паперової трудової книжки в електронний формат

Теги, пов’язані зі статтею:

Дата публікації:

10/01/2024

Оцифрування трудових книжок — це процес переведення фізичних трудових книжок (паперових документів) в електронний формат.

 

Він включає в себе сканування трудової книжки, збереження даних про трудовий стаж у цифровому форматі та їх подальшу обробку, а також завантаження на електронні ресурси Пенсійного фонду України.

 

Оцифрування трудових книжок набуло актуальності в умовах конфлікту, оскільки в процесі переміщення документи часто губляться, що створює складнощі для населення при  підтвердженні свого трудового стажу.

 

Часто роботодавці покладають обов’язок з оцифрування трудових книжок на самих працівників. Водночас працівники не завжди забезпечені відповідними технічними засобами та не в повній мірі володіють навиками, необхідними для кваліфікованого забезпечення відповідної процедури.

 

Саме з такою потребою до юриста Західного регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернувся Руслан. Юристом проекту було надано відповідне ресурсно-технічне забезпечення, оцифровано дані про трудовий стаж та завантажено їх на електронні ресурси Пенсійного фонду України.

 

Отримання безоплатної правової допомоги переселенцями у Волинській області стало можливим завдяки співпраці Західного регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з Данською радою у справах біженців (DRC) та фінансуванню в рамках цивільного захисту та гуманітарної допомоги Європейського Союзу.


Коментарі (0)

    юристів зараз онлайн

    Ліна Заболотня
    profile-logo
    Ліна Заболотня

    (0 відгуків)

    Франція

    Франція

    19 вирішених питань
    24 років досвіду
    Подивитися профіль
    Олександр Жилінський
    profile-logo
    Олександр Жилінський
    Україна

    Україна

    5 вирішених питань
    22 років досвіду
    Сергій Шкрамада
    profile-logo
    Сергій Шкрамада
    Україна

    Україна

    16 вирішених питань
    30 років досвіду
    Георгій Шатілін
    profile-logo
    Георгій Шатілін

    (5 відгуків)

    Україна

    Україна

    5 вирішених питань
    12 років досвіду

    Останні новини

    Отримання документів про смерть на окупованій території Pravovsim.org
    Отримання документів про смерть на окупованій території
    18/10/2024
    0
    Підтримка

    Потрібна допомога?

    Соціальні мережі

    Facebook

    Twitter

    Linkedin

    Цифрова платформа створена фахівцями Данської ради у справах біженців (DRC) за проєктом, що фінансується в рамках цивільного захисту та гуманітарної допомоги Європейського Союзу. Погляди та оцінки, висловлені на платформі, не повинні сприйматися як такі, що відображають офіційну позицію Європейського Союзу або DRC. Ні Європейська Комісія, ні DRC не несуть відповідальності за будь-яке використання інформації, що розміщена на платформі.
    © 2024. Всі права захищені